Administratie en belastingadvies
Wij zorgen voor de complete boekhouding en al uw belastingvragen
Neem contact op

Hoe kunnen we u helpen?

Zowel aan eenmanszaken, stichtingen, verenigingen, VOF's en BV's, kunnen we begeleiding bieden op financieel en administratief vlak. Wij geven fiscaal advies en helpen u bij de uitbreiding van uw onderneming. Startende ondernemingen kunnen we voorzien van het nodige advies en haalbaarheidsstudies, kredietdossier voorbereidingen en startersformaliteiten. We adviseren u ook bij de keuze van de juiste vennootschapsvorm. Door onze uitgebreide ervaring kunnen we toegevoegde waarde bieden die uw zaak een stabiele basis biedt voor een jarenlange groei.

Administratie

Opzetten van de administratie
Door een goede basis te hebben voor de administratie, bepaar je tijd, geld en energie. Wij geven je deze goede start.

Kas- en bankadministratie boeken
Het is noodzakelijk om alle betalingen te verwerken. Wij kennen de eisen van de Belastingdienst en ondersteunen je graag.

Belastingaangiftes

Btw-Aangiftes
De Btw-aangifte moet op tijd ingediend worden bij de belastingdienst. Dit werk kunnen wij voor u uit handen nemen door dit maandelijks, per kwartaal of jaarlijks te doen. Daarbij adviseren we u over fiscale voordelen en nieuwe ontwikkelingen

Aangiftes inkomstenbelasting
Of u de belastindienst moet betalen of juist wat terugkrijgt, hangt van de situatie af. WIj staan klaar voor particulieren, eenmanszaken en bedrijven met Vennootschap Onder Firma (VOF) als rechtsvorm.

Vennootschapsbelasting
Voor BV’s en NV’s is het noodzakelijk om vennootschapsbelasting te doen. Ook dit zullen wij voor u uit handen nemen. Voor Stichtingen, verenigingen of vergelijkbare organisaties moet u in sommige gevallen ook vennootschapsbelasting aangifte doen.

Analyses en prognoses

Inzicht in cijfers
Wil je graag inzicht in de financiele mogelijkheden van uw bedrijf of een voorspelling van het komend jaar? WIj geven de cijfers betekenis zodat ze meer zeggen en u weer waar u aan toe bent.

Salarisadministratie

Salarisadministratie
Een salarisadministratie bestaat onder andere uit loonstaten, loonstroken en jaaropgaves van het personeel. Omdat wij op de hoogste zijn van de laatste ontwikkelingen, kunnen we dit werk voor u uit handen nemen.

Arbeidsovereenkomsten
Neemt u nieuw personeel in dienst? Wij staan voor u klaar om te helpen bij het opstellen van de arbeidsovereenkomst, of het controleren van al bestaande arbeidsovereenkomsten.

Uitbesteding
Salarisadministraties en arbeidsovereenkomsten worden momenteel uitbesteed aan Zaab B.V. waar wij een goede samenwerking mee hebben. Door bepaalde diensten uit te besteden kunnen wij de kwaliteit van ons werk behouden en blijft u als klant altijd ons aanspreekpunt.

Finance Klein

Voor starte ondernemers
v.a. € 49 Maandelijks
 • Periodiek controle op administratie
 • Geen onverwachte kosten bij de jaarafsluiting
 • BTW aangifte
 • Inkomstenbelasting

Finance Middel

Voor gemiddelde ondernemers
v.a. € 129 Maandelijks
 • BTW aangifte
 • Inkomstenbelasting
 • Inkoopfacturen inboeken

Finance Groot

Alles in 1 pakket, volledig ontzorgd van boekhouding
v.a. € 229 Maandelijks
 • BTW Aangifte
 • Inkomstenbelasting
 • Financieel plan opstellen
 • Inkoopfacturen inboeken
 • Verkoopfacturen uitsturen
 • Complete boekhouding